Serviceline
Support Industrielle sensorer
Support Explosion Protection

Den robuste inkrementel enkoder serie, ENI11HD, solid i barske omgivelser

Ny ENI11HD robuste inkrementel enkoder
Få viden om den nye robuste inkrementel enkoder ENI11HD.
I stål industrien, skibsbygning, i miner, eller på offshore faciliteter, skal materialer på flere tons ofte flyttes. Til dette formål levere store asynkrone motorer den nødvendige strøm. Robuste enkoder, som den nye ENI11HD serie er brugt til maskinelt feeedback for at give kontrol over hastighed og forløbet af de individuelle skridt i processen.

Trodser forholdene

Konstant vibration, kraftfulde chock, og aksel strøm er stærke nok til at ødelægge kuglelejet i traditionelle enkodere - men ikke i ENI11H. Disse nye og meget robuste inkrementel enkodere er modstandsdygtige over for pulserende strøm. Med deres robuste design, er disse enkodere upåvirket af den elektriske strøm genereret af den inducerede spænding, og den konstante rotation af motoraksler.

Pålidelig og nem at håndterer

 De nye robuste inkrementel enkodere ENI11HD er meget robuste, og kombinere lang levetid med en høj grad af pålidelighed. Forsiden af samlekassen, som kan roteres 4 x 90 °, giver stor fleksibilitet under installation. Den nemme kabel samling sparer installations tid, og giver frihed til at bruge diverse kabler i området.

 


Highlights

    ◾Fleksibel installation med fire-positions tilslutnings adgang
    ◾Robust konstruktion der giver ekstra modstands mod stød og vibrationer
    ◾Høj beskyttelses grad, IP66/IP67 og IP69K, til brug i barske applikationer
    ◾Pålidelig driftunder meget høj EMC vilkår