Serviceline
Support Industrielle sensorer
Support Explosion Protection

Nyt udvalg af kabeltræk-enkodere – stort udvalg af forskellige typer med mange anvendelsesmuligheder

Find den rigtige løsning til din applikation

Get to know the new cable pull portfolio.
Få viden om de nye kabeltræk produkter.
 De nye kabeltræk produkter fra Pepperl+Fuchs er baseret på en modulær produktopbygning. Produkterne er meget mangfoldige - fra simple anvendelser med kompakt desing op til tunge robuste versioner. Disse perfekt matchede kompneneter giver let systemintegration og håndtering på samme tid. Kombineret med det rigtige tilbehør, får du den optimale løsning til næsten ethvert behov og opnår pålidelige og langvarige processer.   

Yderst kompakt design til simple applikationer – model ECN10TL

ECN10TL Line
ECN10TL Line
Denne kabeltræk model passer til standard applikationer som kræver høj præcision. Koblings-fri tilpasning sikrer nøjagtig feedback og garanterer pålidelig proces strømme. Dette lette og kompakte hus monteres let og tillader fleksibel tilpasning til ethvert miljø.            

Kompakt løsning til industrielle applikationer – model ECN20IL

ECN20IL Line
ECN20IL Line
ECN20IL kabeltræk har et anodiseret aluminiums hus, og er velegnet til brug i barske industrielle miljøer. Disse er også udstyret med et bælg med stålspids. Dette fjerner effektivt aflejringer såsom støv, fugt og isdannelser på målekablet.            

Høj fleksibilitet til vanskelige krav – model ECN30PL

ECN30PL Line
ECN30PL Line
Tromlen bevæger sig i en aksial retning via en gevindspindel. Dette muliggør at målekablet altid vil være spolet op med en konstant forskydning. Således er en høj målenøjagtighed garanteret, især for store måle intervaller. Målekablet er rust- og syrefast, og kabletrækket kan kombineres med forskellige redskaber. Som et resultat, er det optimalt beskyttet og giver pålidelige måleresultater og en lang levetid.            

Ekstrem robust til barske miljøer – model ECN40HD

ECN40HD Line
ECN40HD Line
Den yderst robuste kabeltræk er ideel til brug i ekstrem barske forhold. På grund af dennes specielle design, er den meget slidstærk, og fungere pålideligt og effektivt. Med det åbne kabel system, kan kabeltromlen nemt og hurtigt renses. Dette forlænger levetid og giver perfekt funktionalitet selv under forhold med meget støv, damp og salt-forurenede miljøer.