Serviceline
Support Industrielle sensorer
Support Explosion Protection

Sensorik4.0®

Pepperl+Fuchs leverer produkter og teknologier til den fjerde industrielle revolution, som gør data tilgængelig på ”Internet of Things”, og som understøtter begrebet intelligente objekter og forbundne anlæg. Med Sensorik4.0, er vi på vej mod en ny generation af sensorer.

Tag vores video tour og se nogle af de teknologier, der danner grundlag for Sensorik4.0.

 

 

Contact us NOW
and get more information about Sensorik4.0!
Smart Waste Management med Ultralydssensorer

Innovativ ultralyds teknologi anvendes af mobile automatiserings eksperter, MOBA, er med til at sikrer ingelligente affaldsindsamling. Et ultralydssensor modul med afstandmåling, installeret i affaldscontaineren, måler mængden af affald. Data fra alle containere stilles til rådighed i et web-baseret program, som derved gør det muligt at optimere planlægning af skraldebilens ruter, derved spares der omkostning og det reducere forureningen.

.

Intelligent Objekt Identifikation med RFID

RFID er blandt de vigtigste teknologier for intelligente objekter og er ideel for Industri 4.0. Den kontaktfri identifikation i hvert produktions skridt sikrer stor fleksibilitet og pålidelighed. Vores robuste UHF læse/skrive hoved F190 kan bruges i barske miljøer, og data kan læses og tilføjes objekterne. Dette introducere dynamisk struktur og fleksibilitet til alle områder af fremstilling.

Data bliver tilgængelig med Bridge Teknologier

Tilgængeligheden af data i "Internet of Things" er en afgørende del af Industri 4.0. Pepperl+Fuchs har udvilket adskillige koncepter, der forenkler og fremskynder kommunikationen mellem sensor niveau og skyen. Disse teknologier inkludere WirelessHART, Ethernet for Process Automation og SmartBridge®.

 

Intelligent objekt detektion med SpinScan3D

Industri 4.0 og det tiltagene brug af robotteknik i fabriks produktion kræver intelligent genkendelse og segmentering af objekter. Teknologien fra SpinScan3D konceptet giver 3-D rumlige målinger af objekter, som dermed giver en nøjagtig objekt identifikation som gør robot håndtering mulig.

Kombinerer Sensor verden med MultiScan3D

Med MultiScan3D konceptet, er yderst nøjagtige målinger kombineret med omfattende objekt skanninger. Fin og grov opløsning perspektiver er samlet i et enkelt stort billede. Dette giver et nøjagtig billede af objekter, hvor selv de mindste detaljer er synlige.

 

 

Tre-dimensional scene indtaglse med SpaceScan3D

SpaceScan3D er en kombination af tre sensorer, der muliggør 3D skanning af store objekter eller områder uden nogen beskræing. Arbejdsmiljøer kan scannes præcist, og dermed muliggøre applikationer som førerløs køretøj.